Koude dagen voor de deur? Tijd voor een warme sfeer in huis!

Koude dagen voor de deur? Tijd voor een warme sfeer in huis!

Koude dagen voor de deur? Tijd voor een warme sfeer in huis! Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 1 oktober 2024

E-mail Albert Dreijer Linkedin

De winter is een tijd van gezelligheid, warme dranken en knusse avonden binnenshuis. Het is ook de perfecte gelegenheid om uw interieur een nieuwe warme, of juist frisse uitstraling te geven. Bij Schildersbedrijf Dreijer, een familiebedrijf in Beerta, Oldambt, biedt ons team van professionele vakschilders diverse schilderdiensten aan. En goed nieuws: in de winterperiode bieden we een speciale korting op binnenschilderwerk!

Waarom binnenschilderwerk in de winter?
De winter is vaak een rustiger seizoen voor schilderprojecten, wat betekent dat wij meer tijd hebben om uw wensen te vervullen. Kwaliteit is net als altijd gegarandeerd. Daarnaast zal een nieuwe verflaag niet alleen de uitstraling van de ruimte verbeteren, maar ook de luchtkwaliteit. Wij gebruiken milieuvriendelijke en ademende verven, zodat u weer kunt genieten van een gezonde leefomgeving.

Profiteer nu van korting op schilderwerk met de winterschilder bij Schildersbedrijf Dreijer in Beerta

Bij Schildersbedrijf Dreijer wordt gebruikt gemaakt van de beste kwaliteit, wat u merkt in zowel de levensduur van ons schilderwerk, als tijdens de werkzaamheden, en in het contact met onze schilders. Zij werken netjes en met respect voor uw eigendommen.

Een frisse start in het nieuwe jaar begint met een mooi en goed onderhouden huis. Maak gebruik van de wintermaanden om uw interieur te transformeren!

Onze winterkorting
Bent u benieuwd naar de winterpremie bij Schildersbedrijf Dreijer? Bezoek dan deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. En wie weet staan onze schilders binnenkort bij u op de stoep voor het schilderen van uw woonkamer, kozijnen, deuren, muren, keuken of anderszins. In overleg is er heel veel mogelijk!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Voordeel in Oost-Groningen: korting op binnenschilderwerk - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Voordeel in Oost-Groningen: korting op binnenschilderwerk

11 oktober 2024 - Bent u woonzaam in de prachtige regio Oost-Groningen, of in een van de omliggende provincies Friesland of Drenthe, dan hebt u geluk dit najaar. Bij Schildersbedrijf Dreijer haalt u namelijk extra... lees verder »

Koude dagen voor de deur? Tijd voor een warme sfeer in huis! - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Koude dagen voor de deur? Tijd voor een warme sfeer in huis!

1 oktober 2024 - De winter is een tijd van gezelligheid, warme dranken en knusse avonden binnenshuis. Het is ook de perfecte gelegenheid om uw interieur een nieuwe warme, of juist frisse uitstraling te geven. Bij... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.