Hoe vindt u de juiste schilder voor uw schilderklus?

Hoe vindt u de juiste schilder voor uw schilderklus?

Hoe vindt u de juiste schilder voor uw schilderklus? Schildersbedrijf Dreijer Beerta
Albert Dreijer - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Geschreven door:
, 26 augustus 2024

E-mail Albert Dreijer Linkedin

Wanneer u een schilderklus wilt uitbesteden aan een professionele schilder, begint uw zoektocht waarschijnlijk online of in uw eigen vrienden- en kennissennetwerk. Juist de ervaringen van bekenden en buren kunnen heel belangrijk zijn, u gaat immers voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Geen wonder dat u dan uitkomt bij Schildersbedrijf Dreijer in Beerta.

Bij Schildersbedrijf Dreijer zien wij klanttevredenheid als ons visitekaartje. Daarom hanteren wij de slogan:
Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Concreet betekent dit dat wij bij Schildersbedrijf Dreijer:
Veel aandacht besteden aan de voorbereiding van elke klus. Wij denken met u mee over de mogelijkheden, en bieden aan de hand van uw wensen een heldere prijsopgave zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Wanneer u ons de opdracht geeft, bereiden onze schilders hun werk goed voor. Ze komen netjes gekleed en voorzien van de benodigde materialen op tijd op de afgesproken locatie, en zullen ook gedurende de werkdag(en) netjes te werk gaan. Dit betekent geen rondslingerende rommel, geschreeuw of luide muziek. Wat u wél kunt verwachten is een team van enthousiaste schilders die fluitend hun werkzaamheden uitvoeren.

Op het gebied van materialen gebruiken wij alleen de beste kwaliteit die beschikbaar is in onze branche. Dat betekent hoogwaardige lak en kwaliteitskwasten, -rollers en overige producten. Alleen zo kunnen wij u een langdurig resultaat garanderen.

Goede voorbereiding voor het beste resultaat
Het te schilderen oppervlak wordt grondig opgeschuurd en indien nodig hersteld, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van houtrot. Want ook dát doen onze vakmensen. Pas wanneer alles geëffend is, en de basis stevig en goed is, wordt er een eerste verflaag aangebracht.

Schrik niet als de schilder daarna opnieuw de schuurmachine ter hand neemt! Voor het beste effect zullen wij altijd de ondergrond opnieuw effenen, alvorens een tweede laag aan te brengen. Dit zorgt voor het beste resultaat.

Wanneer de laatste verflaag is aangebracht, zal het niet lang duren voordat u kunt genieten van het prachtig glanzende resultaat. Niet zelden wordt ons schilderwerk vergeleken met een spiegelend oppervlak, of spaigelploatje zoals we dat in Groningen ook wel noemen. Het schilderwerk van Dreijer glanst u tegemoet!

Uw schilderklus uitbesteden aan een vakman? Bel Schildersbedrijf Dreijer in Beerta

Wilt u ook de beste kwaliteit schilderwerk voor uw woning, kantoor of bedrijfspand? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Schilderbedrijf Dreijer in Beerta en ontvang een nette offerte op maat. Ook voor vragen of vrijblijvend advies kunt u bij ons terecht.

Bel 0597-331305 of mail naar info@schildersbedrijfdreijer.nl. Wij zijn tevens bereikbaar via WhatsApp.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Hoe vindt u de juiste schilder voor uw schilderklus? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Hoe vindt u de juiste schilder voor uw schilderklus?

26 augustus 2024 - Wanneer u een schilderklus wilt uitbesteden aan een professionele schilder, begint uw zoektocht waarschijnlijk online of in uw eigen vrienden- en kennissennetwerk. Juist de ervaringen van bekenden en... lees verder »

Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt? - Schildersbedrijf Dreijer Beerta

Wat zijn toch die Pareltjes van het Oldambt?

3 juli 2024 - Wanneer u onze provincie doorkruist, op de fiets, wandelend of met de auto, dan komt u ze tegen: de `Pareltjes van het Oldambt`. Dit zijn gebouwen, monumenten en woningen waar iets bijzonders mee... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.